Stanovisko Alternativy pro Českou republiku k teroristickému útoku v Nice

čec. 15 2016

Zatímco muslimští teroristé dál vraždí evropské obyvatelstvo, tu v Paříži, tu v Londýně, tu v Madridu, tu v Bruselu, tu v Nice, tu jinde, politickou korektností zaslepení eurounijní vládci, již zcela odtržení od reality, dál sní svůj zvrácený sen o multikulturní společnosti.

Právě kvůli těmto politikům, kteří nejsou schopni přijmout opravdu adekvátní opatření, umírají další a další lidé. Výjimkou není ani česká oligarchicko-neomarxistická vláda. Jediným štěstím českých občanů zatím je, že naše republika není pro muslimské migranty cílovou destinací. Občany neochrání více policistů v ulicích, nýbrž takové zákony, které zamezí šíření agresivního islámu.

Ve všech probruselských vládách po celé Evropě opět jako vždy „elity“ pobíhají a kvokají cosi o solidaritě, hněvu, smutku, odhodlání a další obvyklá vyhlášení. Co si z toho má normální evropský občan vybrat? Jaké je jejich poselství? V čem nepoleví jejich síla a odhodlání, jak dnes prohlásil francouzský prezident? Jestli z toho měl při minulých teroristických akcích někdo dojem, že začnou něco dělat, tak mu musí dojít, že je to omyl. Jejich jediné odhodlání a síla spočívá nadále v tom dovézt do Evropy co nejvíce potencionálních teroristů a Evropu v této podobě zničit. A jak je vidět, tak budoucí teroristé de facto střelné zbraně na vzbuzování hrůzy ani nepotřebují. Stačí velký náklaďák.

Dokud občané evropských zemí nesvrhnou stávající neschopné vládce, nezmění se nic!

Plnou odpovědnost za smrt obětí poslední vlny teroru, bolest jejich blízkých i šíření strachu mezi většinovým evropským obyvatelstvem nesou současné politické elity, ať už ve vládních rolích nebo v pozicích tzv. odpovědné opozice. Tito lidé mají dostatek informací o fungování islamistických skupin a mají dostatek prostředků, aby dalšímu násilí zabránili. Navzdory nátlaku veřejnosti ale odmítají přijmout jakékoliv konkrétní opatření a naopak zastrašují a šikanují ty, kdo na problém upozorňují.

Současná generace evropských politiků, včetně pánů Babiše a Sobotky, tak představuje akutní nebezpečí nejen pro občanské svobody obyvatel evropských zemí, ale i pro jejich životy.

Vyzýváme pány Sobotku, Babiše a Bělobrádka, aby:

• okamžitě přijali adekvátní a účinná opatření proti šíření politického islámu
  • okamžitě zastavili podporu všech multikulturních neziskovek
  • se přestali podřizovat stupidním a nebezpečným rozhodnutím Evropské unie.

Pokud tak neučiní, vyzýváme je, aby rezignovali na své funkce a umožnili rychlé uspořádání parlamentních voleb.

Jestliže nám dnes hlasatelé multikulturalismu říkají, že na islámský teror si musíme zvyknout, pak jim odpovídáme, že si odmítáme zvykat na zbabělé vraždy. Skutečnost, že si teroristé zatím nevybrali Českou republiku, nijak neomlouvá hanebné selhání české vlády, která zatím nedokázala nabídnout nic jiného než všeobecná prohlášení a tupé ignorování hrozby.

Sdílejte tento článek.

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Pro psaní komentářů se přihlašte